Struer Kajakklub
Fjordvejen 10B, Bremdal


Så snart der er det mindste tegn på forår, sættes broen i vandet, standeren hejses og så er der fuld fart over aktiviteterne i klubben og på vandet frem til sent på efteråret. De mest ivrige fortsætter med at ro året rundt - hvis der da ikke er is på vandet..
Konkurrenceroerne bruger meget tid på vandet, både individuelt og især i grupper med fast aftalte tider og træningsprogrammer. De deltager i løbet af sæsonen i adskillige løb, herunder JM, DM og internationale konkurrencer. De når alle at ro rigtig mange kilometer i løbet af en sæson.
Motionsroerne er en meget broget flok. Nogle ror i ret beskedent omfang, andre ror 1000 km eller mere pr sæson. Klubben tilbyder fælles ture og arrangementer, og derudover tager enkeltpersoner eller grupper tit initiativ til spontane ture.
Nybegyndere - både børn, unge og voksne - får kyndig vejledning under sikre forhold, og vil som regel være øvede nok til at blive "frigivet" omkring Sct. Hans. De har da ud over timer på vandet også bestået en svømmeprøve (600 meter), en kæntringsprøve, og fået gennemgået sikkerhedsregler m.m. Efter frigivelsen får de større frihed til at ro på egne tidspunkter.

Der foregår også andet i klubben: Bl. a. svømning, aerobics, styrketræning, vandreture, fester og fælles hyggeaftener.
Klubben har omkring 100 aktive og 50 passive medlemmer fra 10-årsalderen til langt op i pensionistalderen.

Se mere om Kajakklubben på www.struerkajakklub.dk

Henvendelse til: Struer Kajakklub via formanden:
Elsebeth Bak, Ølbyvej 72, 7600 Struer. Tlf. 9785 6424